Gott Nytt År

Jag säger som jag gjorde förra året när jag hade en annan blogg. En liten rad från Håkan Hellströms Går vidare:

Ta min hand och kom så går vi vidare!


Tycker den raden passar så bra så här inför ett nytt år. Ta min hand och kom så går vi vidare. Vi lämnar det gamla året bakom oss och går in i det nya med hopp om att det ska bli bättre än det förra. Att det som inte hände under det året som gick kommer att hända under året som kommer, då man är ett år äldre och allt.

Här kommer lite bilder från året



sommar sol och bad

lite fotboll spelades det

gottegris

hos Jessicas farmor under påsken

ett antal utgångar

några underbara möten med Linus när han väl var hemma

Var på kolmårde för första gången på typ 5 år

var i Malmö med Jessica

Lagfest

Utomhusbio



Även om detta år har vait helt okej så hoppas jag på ett bättre år nästa år. Den här hösten var för jävlig!!


GOTT NYTT ÅR!!

Ny dator

Jag har skaffat mig en egen dator. ÄNTLIGEN!!! Den är rätt stor och jag försöker fortfarande vänja mig vid den men det går framåt hela tiden. Men jag är så sjukt nöjd. Äntligen kan jag lyssna på spotify igen. På mammas dator som jag använt fram till nu har nått problem med högtalarna så det går inte att lyssna på något utan att det hackar och sprakar. Sjukt jobbigt. Men nu kan jag lyssna igen och det gör mig glad.

Jag hade en sjuk dröm inatt. Jag drömmde att min morfar och Hitler bråkade. Det var ungefär som ett tv-spel. Dom slogs liksom på en bana. Hitler höll på att vinna över morfar men morfar tog igen sig hög Hitler i två delar. Rätt åt den äckliga jäveln. Hitler alltså, inte morfar.

Jag har en egen dator, jag har en egen dator..:D

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Jag blir tjutfärdig varje gång jag ser dig. Oavsett vart jag ser dig så mår jag dåligt för att jag egentligen bara vill att du ska se mig, se mig igen. Jag mår dåligt över att jag ser dig mer än du ser mig. Jag måste reda ut mig själv.  Jag är traslig hela jag. Hoppas det nya året får kan reda ut mig!!

Salem Al Fakir

Salem Al Fakir är sommaren 2009 för mig. Jag såg honom live två gånger, en gång här hemma och en gång i Malmö med Jessica. Hans musik framkallar bra minnen fast bra minnen som är lite jobbiga att tänka på, fattar ni vad jag menar? Det är ju bra minnen som påminner om hur jobbigt det slutade. Om det skulle slutat lite bättre så skulle jag kanske inte tycka var lika jobbigt att lyssna på hans bra musik. Jag vet inte, men det kanske inte är över, det kanske slutar bra även om det ser rätt kört ut för tillfället.

på tal om nått helt annat.. ibland känner man sig snyggare än vad man är..haha


popcorndags




paxpojken




avslutar med en LEM bild

hos Maja

Jag tog mig till Maja igår kväll. Jag. Maja och Majas tvillingsyrra Hanna hade en mysig filmkväll med Robinsson och American history X. Om ni inte sett den så se den. Jag har sett den två kvällar  i rad och ett antal gånger innan dess och jag tycker fortfarande att den är lika bra, hemsk men bra. När vi var färdiga med filmtittandet dså var klockan vid ett snåret. Hanna som bara har fem minuiter hem gick hem och jag stannade kvar och sov här för jag orade inte gå hem. Jag och Maja låg och flummade som vanligt innan vi somnar in i vår skönhetssömn. Sen sov jag en skön sömn med mång, väldigt många, drömmar. det var nice.

Nu ska jag och Maja sticka ner på stan och Maja ska köpa ett ps2 och sen ska vi sitta och spela nästan hela dagen. Kul va?

trötter

Inatt somande jag vid halv fyra tiden någon gång. Idag sov jag till halv två. Ändå är mina ögon jättetunga. Jag skulle bara vilja luta huvudet bakåt och blunda. Bara tanken låter så skön. Jag måste sluta vara uppe hela nätterna.

Senare idag/ikväll ska jag ta mig till Thomas. Vi ska bara ta't lugnt och typ titta på film och ha det skönt. Jag känner inte för att göra nått ansträngande. Känns som om jag var ute och partade igår.

Jag tittade på Titanic igår. Jag verkligen älskar den filmen, den får mnig jämt att börja tjuta. Jag tror jag såg den första gången när jag var nio eller så. Jag hade precis kommit hem från min fotbollsträning och pappa hade hyrt filmen. Jag såg den tillsammans med pappa innan jag hoppade in i duschen. När filmen var slut så stortjöt jag, jag tjöt när jag hoppade in i duschen och jag tjöt fortfarande när jag kom ut. Mamma fick be mig sluta gråta , det hade ju ändå gått nån timme efter att jag sett färdigt filmen, men jag kunde inte. Tårarna bara rann.

Jag tror att den största anledningen till varför jag älskar filmen och låten My heart will go on är för att filmen och låten påverkade mig så sjukt mycket. Det var den första filmen som berörde mig enda in i mitt hjärtas mörkaste ställen och den fick mig att börja gråta för första gången till en film, den fick mig att gråta floder.


Julafton

Så var julafton 2009 i stort sätt över. Vi firade som vanligt med bara familjen, det vill säga jag, min bror Johan, pappa och mamma. Vi åt, spelade spel, tittade på Kalle Anka och Karl-Bertil Jonssons Julafton och sedan öppnade vi julklappar. Det blev inte så många julklappar i år då varken jag eller Johan hade önskat oss något speciellt. Jag fick några filmer jag ville ha, en skiva och pengar i massor. Pengarna ska jag försöka spara till en dator. Känner att det är på tiden att jag köper mig en egen dator. Kankse kan jag få en tidig födelsedagspresent och få lite tillskjut med pengar så att datorn kan bli min. Men det har blivit en helt okej julafton.
Har typ inga bilder men jag kan kanske bjuda på någon..:P



min kära bror



Katten hoppade upp på bordet så fort vi la på duken. Hon ville tydligen bli vår julskinka:P



Lite julklappar

lite jag ska tänka på..:P

"If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it dosen't, it never was"

Om man byter ut love mot like så ska jag nog försöka leva efter det där är det gäller denna situation. Känns lite som om jag måste det. Om det kommer tillbaka så är det bara att tacka och ta emot. Om det inte gör det så får jag fortsätta vandra vidare och vekligen inse att det inte var meningen att det skulle bli så som jag ville

kände för att lägga upp en bild från när jag och Jessica var i Sörping i sommras

...

Har sprungit på stan idag. Mamma och jag begav oss in till stan och köpte lite julklappar till min bror. Vi åt lite och sen skulle mamma köpa lite åt mig. Då passade jag på att träffa Maja och gå runt i leksaksaffärer och fjanta oss. Det är helt underbart att gå i leksaksaffärer. Trycka på saker och bara vara ett litet barn. Skratta åt töntiga leksaker osv osv. JAg köpte en film till mig. En liten julklapp såhär två dagar innan julafton. Köpte Saving private Ryan. En av dom få krigsfilmer jag tycker om som inte handlar om andra världskriget och judar i andra världskriget. Så nu har jag ännu en bra film att ställa i hyllan. Hoppas jag får ännu flera på torsdag.

Känns helt sjukt att det är julafton om två dagar. Jag har inte riktigt fattat det. Visst att det är värsta julkänslan ute nu när det är snö och allt men det har inte riktigt kommit till mig. Kanske det kommer imorgon när vi klär granen och lägger paketen under granen och vi har lite julgodis som det kommer till mig på riktigt.

Jag hoppas det iaf!!

tandborstmysterie

Vi är fyra stycken i min familj, mamma pappa Johan och jag. Vi har ingen som brukar sova här, det är väldigt sällan någon sover här. Om man ska sammanfatta detta så borde vi alltså ha fyra stycken tandborstar i vårt badrum eller hur? Gissa nu hur många tandborstar vi har. Jo vi har sex stycken liggand i vårt badrum. Sex stycken!! Två extra!! Jag har ingen aning vart dessa två extra tandborstar kommer ifrån. Jag måste fråga mamma och pappa imorgon för annars kommer jag fundera på det hur länge som helst. Mycket störande!

vända på dygnet

Alltid när jag har ledigt en längre tid så har jag en förmåga att vända på dygnet. Jag är en nattmänniska så när jag vet att jag får sova nästa morgon så går jag nästan aldrig och lägger mig innan tre. I vanliga fall brukar jag inte lägga mig innan typ halv tolv., Kan inte gå och lägga mig innan även om jag ska upp jättetidigt nästa morgon. Det är ganska illa att man varje lov, långt eller kort, hinner vända på dygnet. Men jag älsakr det. Inte att vända på dygnet kanske men att vara uppe på natten. Av någon anledning så är det mysigare. Det är ju roligare att vara uppe på natten än på morgonen så då gör det ju inget att man sover bort morgonen, eller hur?


pulkdags

Jag har inte åkt pulka på år och dar men idag var det dags. Träffade Sara, Assi och Pax på stan för en fika. VI dröóg sen till Sara och gjorde oss i ordning för pulkaåkning. Vi åkte skitmkt pulka satt i snön och pratade och lekte i snön. Kul att bli barn igen. Sen gick vi tillbaka till Sara köpte pizza och bara slappade. Det har varit en nice dag och nu är jag så sjukt trött. Ska väl ta rn dusch och sedan lägga mig. Snart ska jag göra det iaf.

Get on the floor

Det var en trevlig kväll igår även om jag var halvt orolig delar av kvällen. Visst det mesta försvann efter att jag pratat i telefon så fanns det i bakhuvudet i stort sätt hela kvällen. Men jag kunde slappna av lite grann iaf. Det vart mkt dans iaf. Det var en trevlig liten förfest hos Jessica då vi fick springa till spårvagnen.


Idag träffade jag Thomas. Vi var på bio och såg en julsaga. Den var faktiskt bra. Värd att se. Sedan drog vi till Black Lion och jag försökte dricka en god öl med den var inte god, den var lika äcklig äcklig som all annan öl som jag druckigt så jag drack en cider istället. Vi satt och snackade en del. Mysigt ,mysigt.


upp på sociala, ner på systemet

Nu är det fest för hela slanten. Förfest hos Jessica och sedan till Hugo. Livet är en fest.

Om du jämför henne med henne, visst är hon mycket snyggare?
Ja lätt!

att ligga i en låda på en buss är ju jättemysigt.

Jag fattar inte varför jag smakar vin av dig. Det smakar vidrigt och jag tänker inte bli full så det är ju totalt onödigt liksom.




Mästare på att drömma?

Jag drömmer jämt och konstigt. Jag vaknar i stort sätt varje morgon och vet att jag drömt något. Jag minns oftast bara små grejer och minns inte hela drömmen men jag vet att den funnits där. Inatt drömde jag att en av mina katter fått ungar. Fyra stycken hade hon fått. Tre av dom var olika stora möss och råttor. En var en riktig kattunge. Dom andra tre var riktigt vidriga för dom var typ döda, som när katterna dragit in en mus och ätit upp halva. Så såg dom andra tre ungarna ut. Blä på den.
Sen senare så drömde jag att jag skulle vara statist i en film bara för att jag råkade stå och titta på kläder på H&M. Jag skullle hänga upp röda jackor på en klädhängare. Jättekul liksom..:P

Nu har jag jullov. Sjukt skönt. Jag ska sova sova och träffa kompisar typ.

halsduk

Asså hela jag fungerar väldigt konstigt. I början av hösten eller typ i novermber när det var så kallt så hade jag ingen duglig mössa eller några dugliga vantar så jag gick utan men jag hade halsduk. Väldigt skönt. Nu har jag en duglig mössa och ett par dugliga vantar men av någon anledning så har jag struntat i halsduken. Varje gång jag har gått ut de senaste dagarna så har jag tänkt att jag ska ta på mig en halsduk för att det skulle bli mkt varmare och mkt skönare då. Men så står jag där och tänker samma tanke nästa gång jag är utomhus, att nästa gång ska jag ta på mig en halsduk.

Jag var en stund på stan idag. Träffade Thomas, John och Johns bror av en slump och följde med dom och fikade och sedan vidare hem till John. Väldigt mysigt var det. Helt klart värt det.
Nu sitter jag hemma och har precis sett färdigt Vicky Cristina Barcelona som jag började se igår. Den var helt okej. Nu ska jag se Schindler's List som jag fått låna av John. Se om den är lika bra som alla säger att den är.


sista dagarna

Idag är det Onsdag. Resten av demma dag kvar, till lunch imorgon och avsluting på fredag. När jag tog mig upp ur sängen halv åtta imorse så fick jag tvinga upp mig själv och tänkte att jag behöver bara stå ut i två dagar till..behöver bara går upp så här "tidigt" i två dagar tilll sen ska jag sova järnet på morgonen. Jag vet att halv åtta egentligen inte är så jättetidigt och att det finns folk som går upp typ vid fem sex på morgonen för att ta sig till skolan. Men jag är typ så sjukt morgontrött så att det finns inte. Om jag skulle få bestämma så skulle man gå i skolan på natten för det är då jag är som piggast, eller det är då jag är vaken.

Vi har en ganska lång lunch rast nu på onsdagar och det brukar bli rätt segt. Idag skulle jag för första gången spela lite biljard tillsammans med mina klasskamrater och då ör det nån vattengrej som gått sönder och står och sprutar ut över hela rummet. Hela rummet är då vattenfyllt och det går därmed inte att spela någon biljard. Skit oxå!

Senare idag ska jag få träffa Linus. Jag är så glad:D Vi ska på allvar typ gå lucia uppför drottninggatan och Linus ska få vara Lucia som han alltid velat vara. Se hur det här artar sig..haha.

Äntligen träning

Jag tränade för första gången på evigheter. Jag har väl inte tränat på si så där två tre månader kanske så det var på tiden att jag började. Det var underbart skönt och kul. Jag upptäckte att jag saknat fotbollen. Men jag märkte att jag inte hade haft en boll vid mina fötter på år och dar. Jag snubblande lite på bollen och det gick inte riktigt som jag ville men på torsdag så kommer bollen sitta som klistrad vid mina fötter och jag kommer inte släppa in en boll bakom mig. Skönt att vara igång.

Igår hade jag i tanken att ta mig ut till kyrkogården vid folkparken för att försöka hitta Dags grav. Det gick inte riktigt som jag ville. Kände att jag inte klarade av det riktigt, inte själv. Jag ska nog dra med mej Maja någon dag så att jag kan gå och hälsa på honom för det känns som om det är på tiden att jag gör det.
Att det ska vara så svårt att ta sig till en grav. När jag tänker på det så känns det inte alls så jobbigt och svårt men när jag väl var på väg dit så gick det bara inte. När jag ser hans grav så kommer han verkligen vara död. Nu kan jag iaf leka med tanken att han kanske en dag står utanför Kristina och röker som vanligt och han ger mig en kram när jag kommer och vi står en stund och pratar. Alltid lika mysigt!

saknad

Det har gått 7 respektive 6 år sedan mormor och morfar gick bort. Saknaden är fortfarande stor. Mamma och jag satt och pratade lite om vart vi skulle fira lill-jul med min morbror, moster och kusin som bor i sthlm. Jag vill fira den där uppe för att kunna besöka mormors och morfars grav. Var där i oktober så det var inte så jättelänge sen men jag vill besöka dom så ofta jag bara kan och speciellt på julen.

När jag senare satt och tänke på att besöka kyrkogårdar och gravar så kom jag på att jag fortfarande inte letat upp Dags grav. Jag har tänkt göra det enda sen han dog men har aldrig tagit mig för att göra det. Nu ska jag verkligen göra det. Jag ska leta rätt på den imorgon.

Jag saknar Dag och hans skämt som alltid lyckades i ca 16 år..

helgen

Den här helgen har varit så seg. Jag har varit trött och mitt huvud känns som en tung blöt tygboll. Kanske mitt huvud känns så pga för mkt sömn men iaf. Igår höll jag på att somna när jag tittade på film med Maja och Mathilda och det är inte något som händer när jag är i normalt tillstånd. Den här dagen ska jag försöka tillängna lite läsande. Känns som om det är det ända som mitt huvud klarar av. Att skriva på ett arbete känns lite för krävande, nej jag är inte bakis eller nått för jag drack inge alkohol igår.

Nu har jag fått något slags beroende av Fix You. Ni vet Coldplays helt underbara låt. Kanske bra att jag tjatar ut den lite nu för då kan jag ta ett uppehåll senare fra till februari då jag inte kommer få nog av den. Det skulle inte förvånna mig om jag kommer sitta och tjuta första gången jag hör den. Jag tjuter nästan bara av bilden jag får i huvudet. Jag vet jag är en rätt känslomässig människa. Men jag tycker det är rätt bra att jag kan uttrycka vad jag känner när jag hör eller ser något. Jag menar det är ju inte alla som kan uttrycka vad dom känner fast dom kanske skulle vilja det. Fast jag tycker det är rätt illa att jag måste få höra en låt eller se en film för att kunna släppa loss mina känslor. Jag skulle faktiskt vilja uttrycka mina känslor bättre bara från ingenting. Sluta vara så förstående och säga vad jag egentligen tycker och känner. Visst att det är bra att jag är bra på att vara förstående men ibland kanske det inte alltid är det rätta, inte om man ska vara lite egoistisk iaf. Ibland tror jag att det skulle vara bra både för mig och den som jag är så förstående mot om jag sket i ocj var så förstående och sa vad jag kände egentligen. Nu blev det många förstående här men ni förstår vad jag menar.:P

Nej nu ska jag börja läsa lite..



Fix You

Jag lyssnar på Fix you och blir gråtfärdig

Tsarfamiljens Ryssland

Det är vad jag tittar på just nu. Rätt intressant faktiskt även om jag kom in mitt i programet.

Seg idag. Trött, seg och fundersam. FUnderar om Hugo börjar förlora sin charm eller om det bara var gårdagens omständigheter som fick mig att inte tycka det var lika roligt som vanligt. Kändes nästan som om vi skulle stannat på Världens, förfestat hela natten liksom.

Varför känns det som om allt spelar så stor roll? Varför spelar saker som jag skulle kunna leva utan så himla stor roll? Varför kan det bara inte försvinna ut från mitt liv?

Lucia

Var på Musikgymnasiets Luciatåg imorse. Alltid lika vackert. Jag älskar verkligen Lucia och har alltid gjort. Det är något med hela stämningen. Efter att ha fått följa med pappa och lyssna på Lucatåg framfört av musikgymnasiet sedan jag var pytteliten har gjort att jag verkligen älskar allt. Mörkret när man kliver in i i kyrkan, väntan på att Lucia och hennes anhängare ska inta kyrkan med ljus i hand och hår och med en rikitg skönsång. Något jag verkligen älskar är minutrarna innan tåget kommer in och de första sekunderna när tåget börjar sjunga. Gåshuden går inte att undvika.

Sedan var det att försöka fördriva tiden från det att luciatåget hade gått färdigt tills det att jag började historian kl 12.30. Det blev att gå några rundor på stan och nästan att köpa titanic. Men men..Historian var inte värd allt strövande på stan då vi såg på en dokumäter om Berlinmurens fall. Visst det kan vara intressant men det var sjukt segt.

Ja ja. Snart ska jag till världens och träffa Josefine och sen kanske vi går ut på Hugo och får då kanske sällskap av min klasskamrat Jehona. Det kan nog bli en trevlig kväll hur den än artar sig. Inga förväntningar. Bara en slapp fika på välrdens

hipp

Idag har jag varit hemma i stort sätt hela dagen för att försöka att inte må illa och ha ont i huvudet. Allt började igår med extrem huvudvärk och när pappa körde hem från julkonserten så började jag må illa. Sjukt jobbigt och konstigt men det blir bättre.

Igår var jag på musikgymnasiets julkonsert där bla min bror var med. Det var fint. Speciellt Luciatåget. Jag älskar luciatåg, bra luciatåg då alltså. Jag får gåshud bara jag tänker på det. Imorgonbitti ska jag på musikgymnasiets luciatåg igen som vanligt:).


Linnea+deprimerande musik=sant

Jag pratade med Jessica igår kväll. Ett välbehövligt samtal för oss båda tror jag. Det började lite ledsamt för att sluta med en grym skrattattack. Vi målade upp värsta bilden om hur Jessica och Johan skulle sluta som Jack och Rose när båten finns mer. Jättesorligt, inget att skratta åt egentligen för det skulle vara sjukt hemskt om det skulle hända. Men av någon anledning började vi skratta som två små barn som tittar på Kalle Anka eller nått. Även om vi började skratta av en hemsk anledning så behövde jag det. Jag mådde bra efteråt och kände mig lite lättare efteråt. Riktigt skönt att få träffa Linus i nästa vecka och att Jessica kommer hem den 19 december och blir hemma till slutet av Januari. Livet leker på den fronten iaf..:)

Jag har en thing för deprimerande musik. Jag lyssnar typ alltid på lite mer sorgsen musik, även om jag är sjukt glad. Dom enda gångerna jag typ lyssnar på mera pratymusik eller musik med fart i är när jag är riktigt glad, vill fjanta omkrin eller bara bli på partyhumör. Annars är det det sorliga som gäller för mig..sorligt men sant..(jag gillar det)

Give me one reason

Give me one reason-Tracy Chapman känns som en låt som passar mig rätt bra just nu. Jag satta på ipoden igårkväll och sa åt den att välja en låta helt random och då valde den just den här låten och jag bara bang. Jag har alltid tyckt den var bra men nu hittar jag lite mening i den oxå.

Egentligen skulle jag vilja skriva om hur arg, irriterad och besviken jag känner mig just nu. Inte ledsen utan arg, irriterad och besviken. Men jag orkar inte riktigt skriva om det nu, jag fick nog av det igårkväll då jag och så fick slänga ur mig allt. Tack alla vänner för att ni orkar höra mitt tjat..<3

Jag sitter nu på biblioteket och skriver. Kände mig lite instängd då två städtanter stod på varsin sida om mig  med varsin städvagn. Det kändes som om dom skulle attackera mig när som helst. Det var lite läskigt faktiskt men jag lever fortfarande och jag lät till och med en städtant tvätta golvet under mina fötter. Snäll jag är va..:P?

Förut när jag satte på ipoden för dagen så började den spela en låt som jag aldrig lyssnat på förut. Inte på min ipod iaf. Jag kände igen introt hur väl som helst från någon film eller serie. Jag är en såndär som inte kan släppa  något sådant förrens jag har kommit på vart jag har hört eller sett någon förut. Jag kan sitta och plågas en hel film för att jag känner igen en skådespelare men inte kommer på vart jag sett honom/henne förut. Och oftast så hjälper det inte att kolla upp skådespelarens filmhistoria för att jag inte kommer ihåg filmtitlar och därför brukar det inte ringa nån klocka (om det inte är en stor film som jag kommer ihåg namnet på som skådespelaren varit med i). Men iaf tillbaka till denna låt som jag hörde. Jag satt och funderade och funderade på vart jag hört låten/introt och plötsligt när jag sitter och tittar på datorn så kommer jag på det. Imagine me and you! Det är därifrån jag hört det. Jag vet dock inte om det är rätt intro eller om hela låten är med men introt är sjukt likt det som är i filmen så det måste vara det. Jag älskar dom ögonblicken då jag kommer på vart jag hört låten eller sett skådespelaren. Jag är så nöjd med mig själv..haha.

Nu ska jag bara jobba och vänta i två timmar till sen ska jag äta lunch med Josefine!


goss

Sitter jus nu, eller ligger snarare i soffan och har en katt som står och trampar mot min mage. Det är lite mysigt men hon skymer datorn. Jag har precis ätit lite mat och håller på att smälta den till lite handboll.

Jag pratade/pratar med Linus och ha kommer hem på tisdag. Han är dock bara hemma i tre dagar innan han drar till Indien med familjen men jag hinner träffa honom iaf och det tycker jag om. Jag tycker om min Linus<3

tänkare där

Jag har en förmåga att tänka för mycket på det som hänt. Jag analyserar varje detalj till det inte går att analysera det längre och då kommer jag på någon annan vinkel som jag inte analyserat och tänkt på. Det kan vara rätt jobbigt för det tar upp sån stor del av min tid. Det kan ha hänt något bra som inte brukar hända mig. Självklart börjar jag hitta små saker som jag börjar tänka på och börjar analyera. Egentligen har den saken inte betydelse för den andra men för mig blir den jättestor. Min kompis sa att det kan ju vara en bra sak att jag tänker för mkt och börjar analysera för det betyder ju att det är en sak som betyder mkt mig. Visst hon har en poäng, helt klart. Men det är faktiskt rätt jobbigt när jag känner att det går för långt och jag tänker mer på det än på det som faktiskt var bra och faktiskt inse att det bara är jag som gör sakerna större. Känner att jag är en typisk tjej när det gäller det här. Analyserar varje grej innan man bestämmer hur man ska gå vidare. Innan man inser om någon verkligen gillar en eller inte...innan alltihop. Jag sak försöka sluta vara så tjejig..:P

lugn

Igår var det väldigt mysigt. Det måste jag bara få säga!

Jag vaknade flera gånger imorse med ca en timmes mellan rum. När klockan var typ tio så bestämde jag mej för att inte sova mer. Jag var väldigt trött så jag skulle med största sanolikhet kunna somna om och sova jättelänge men jag kände inte riktigt för det och istället så låg jag bara och låg i sängen till klockan elva. Det var väldigt skönt och ovanligt för att vara mig. Jag brukar aldrig vakna innan klockan elva frivilligt och inte somna om.

Åkte sedan in till stan en kortis. Sade hej till Cornelia som var i stan. Ruggit väder ute idag. Ska egentligen kratta löv men pappa får stå ut med att jag gör det imorgon istället. Så äckligt väder idag.

Just nu sitter jag här vid datorn och laddar inför en dag med plugg. Förvånansvärt känner jag mig oerhört lugn. Jag vet inte om jag har känt mig så här någon gång förut. Det känns som om jag skulle kunna stöta på vilka problem som helst och  jag skulle kunnna tackla dom som igenting. Det känns väldigt bra. Skulle vilja känna mig så här lugn jämt.

Få mig att känna mig så här lugn jämt..Snälla!

allt

Igår var det mys hos Lena och Petra. Det var jättetrevligt och jättemysigt. Gud vad jag kommer att sakna dom. Kommer sakna dom oerhört mycket.

Har haft lite jobbigt med skolan och skit den sen senaste tiden. Men nu har jag pratat lite med en av mina lärare som jag tycker om och det känns gensat lite bättre. Med lite pusch från olika håll kommer det att gå vägen. Det känns redan bra att ha henne på min sida. Gör allt mkt lättare..helt sjukt mkt lättare!

Och jag är sjukt nervös men va fan..det ska bli kul, mysigt och bra! Kvällen ska vara värd att minnas..4 december here I come..

pirr pirr pirr

Lite nervöst sådär va..lite pirr i magen sådär va..det känns rätt bra..kör hårt liksom:D

har jag bestämmt mig?

Nu tror jag att jag har bestämmt mig. Det jag har kommit fram till känns iaf rätt, för tillfället.

Jag orkar inte tänka och bry mig längre, jag måste gå vidare. Jag måste gå vidare nu när jag har en chans att gå vidare på ett bra sätt. På ett som kanske kan bli riktigt lyckat om vi bara lyckas!

Idag var jag på teater. Var på teatertreornas klassiska teater med Issa och Steen. Väldigt bra var det. Precis som det brukar vara. Och vet ni vad? Jag köpte en film idag, jag köpte Edward Scissorhands. Bra film det där. Plus att jag har en thing för Johnny Depp och hans tidigaste filmer.


Jag avskyr mensvärk...




han är så sjukt gullig..

RSS 2.0