Sommarlov

Nu har jag äntligen sommarlov. Så extrem skönt. Självklart så får man ingen sovmorgon första morgonen utan man ska upp kl 8 för att samlas kl 9 för att sedan åka till Linköping och spela match. Det ska förstårs bli kul att spela match men jag tycker inte om att behöva gå upp så pass tidigt som jag måste. Den enda fördelen med det är att man kommer hem hyfsat tidigt och har hela lördagen till att göra annat. Men ikväll ska jag lägga jag mig tidigt för jag är trött.


?

Sitter och skyper med Jessica för tillfället. Jag känner att jag har varit lite off och inte pratat med mina nära och kära. Fast på vissa håll så är det faktiskt inte bara mitt fel. Det är iaf så jag känner. Men ibland känns det lite som om jag håller på att glida ifrån folk, eller som om jag håller på att glida ifrån omvärlden. Jag kan ha sånna perioder ibland då jag typ tar avstånd från allt och alla. Jag vet inte varför men jag orkar inte hålla kontakten men nån och jag skiter i allt. Sen när hela den där perioden så är jag lika normal som vanlig och pratar och håller kontakten med alla. Men om någon vill ha kontakt med mig så är det bara att höra av sig liksom.

Nu är jag hungrig och ska snart gå och lägga mig.

bra?

Det känns bra nu. Eller jag tror att det känns bra nu. Det känns hyfsat iaf. Det finns en del saker jag skulle kunna tycka skulle kunna vara bättre i mitt liv, men jag är på väg ditt. En av mina största önskningar är faktiskt att David bodde i stan. David får mig att må bra, han får mig jämt glad. Och det är inte mkt som slår trion Linus, David och Linnea, det skulle i så falla duon Linus och David.


Det var inte vi som dödade fågeln och det är lite sorligt att fågeln är död, men om man vet historien bakom så är det rätt kul:P

Snart är det sommarlov och det ska bli såå skönt. Efter sommaren bor jag inte hemma längre. Jag kommer fortfarande bo i stan men jag ska bo på skolan. Det ska bli skönt att få komma hemifrån även om det känns lite läskigt. Sen till våren blir det förhoppningsvis Malmö eller England beroende hur mkt pengar jag kommer att ha. Så jag har min framtid lite planerad iaf. Det känns helt okej

Bedtime stories



Sjukt mysig film. Hade inga större förväntningar då jag inte alltid är ett stort fan av Adam Sandler och hans filmer men den här filmen var verkligen en av hans bästa. Av dom filmer jag har sett med honom så slår den här filmen resten med hästlängder. Så om du vill ha en mysig film och och må bra efteråt så rekomenderar jag den här. Woop woop

nattliga äventyr

Igår var jag ute och gick på en kort kort promenad. Jag satte mig ner i solen i okaparken och kände att jag hade en väldans lust att gå på bio. Frågan var vem som kunde tänka sig att hoppa på idén att gå på bio klockan halv sju en måndagskväll. Den enda jag kom att tänka på var Linus och såklart var han på. Vi satt och diskuterade vilken film vi skulle se och tillslut bestämde vi oss för att se Kick-Ass. En helskön film även om jag inte rktigt kan sätta fingret på vad det var som var så härligt med den. Egentligen var den rätt töntig och allt det där men både jag och Linus tyckte om den. Filmen slutade halv tolv men när jag kom hem var klockan halv två. Jag och Linus har alltid en förmåga att stå och prata i ett x antal timmar efter det att vi sagt hej då. Igår stod vi asså och pratade i en timma och trekvart efter det att filmen slutat. Det var mys på sitt eget sätt. Samtalsämnena var rätt sjuka men vad annat kan man förvänta sig..:P?

När jag väl kommit hem och gått och lagt mig så frös jag som bara den. Jag sover fortfarande med mitt duntäcke, det har inte blivit tillräckligt varmt för att jag ska kunna byta bort det. Men inatt fick jag sova med duntäcke och en filt, jag övervägde att lägga över mig en filt till, för att jag frös så. Det var obehagligt när inget tycktes göra mig varm. men jag lyckades somna tillslut och naturligtvis drömde jag en massa konstigt inatt också.


Chloe



En film jag såg igårkväll och avslutade den idag. En helt okej film. Inte sådär sjukt bra som en del filmer kan vara men långt ifrån dålig. Även om filmen inte var direkt läskig så kände i alla fall jag ett litet obehag genom i stort sätt hela filmen.

Filmen handlar Catherine (Julianne Moore) som tror att hennes man David (Liam Neeson) har en affär då han missar planet hem från New York på hans födelsedag. Catherine lär då känne Chloe (Amanda Seyfride) som är något slag av prostituerad (tror jag iaf). Catherine ber då Chloe att spana på David med sig själv som "lockbete". Tillslut uppstår det ett kaos och ben besathet som känns i hela kroppen.

magont

Sitter själv hemma en lördagkväll med ont i magen. Kul va? Fast det är rätt skönt om jag ska vara ärlig.

Ikväll var det sista föreställningen av Fame. Jag hade tänkt gå dit men gjorde det inte. Jag vet inte hur jag känner för det. Det känns rätt okej för jag hade tänkt gå igårkväll så då sa jag liksom inte hej då, jag hade ju tänkt göra det ikväll. Om jag skulle gårr ikväll så skulle jag sitta hela föreställningen och tänka "det här är sista gången jag hör detta numret" och då skulle jag inte njuta av det. Istället fick jag njuta hela föreställningen igår och fick en bra avslutning. Så just nu känns det bra.

Tänkte också åka till Kimstad och titta på fotboll. Att jag inte gjorde det ångrar jag faktiskt lite eftersom vi tydligen spöade skiten ur dom och vann med 5-0. Men hejja hejja vi är tyå bra:)

ur balans

Just nu känner jag mig helt ur balans. Jag vill göra allt annan än det jag måste göra. Jag vill allra minst sitta och räkna matte och förbereda inför ett prov vi ska ha på onsdag nästa vecka. Jag tänker så här att jag kan ju typ tenta av matte B i höst eftersom jag ändå ska gå här en termin till. Likadant när det gäller temat. Då får jag lite andrum iaf.

Den här veckan har jag frogat lite Fame. Okej det där var väl att överdriva. Har ju "bara" sett 4 föreställningar än så länge. Ska nog gå ikväll och kanske imorgon. Samanlagt blir det sex föreställningar. När RENT gick såg jag 8 st och av Greas såg jag tre. I the Wiz så var jag ju med så beroende på hur man ser det så såg jag alla föreställningar eller inte en enda. Jag vet jag är lite nördig men den här tiden med musikalen ger mig liksom en liten fristad som jag kan behöva. Så kärlek till musikalen. Och om jag flyttar till London kommer jag att se hur många musikaler som helst. Bara så att ni vet;)

lycka

Igår när jag gick hem från en helkväll/natt med en masa bra människor så kände jag mig så extrem lycklig. Jag mådde så sjukt bra. Jag vill känna så oftare.

RSS 2.0