saknar er redan

Jessica och Linus åkte till Australien imorse. Jag saknar dom redan för jag behöver prata med dom. Behöver prata om lite småsaker. Jag vet att jag kan prata med andra men det känns som om dom är bäst på just den här grejen. Jag känner säkert så för att dom precis har åkt och att jag önskar att dom var här och inte där, eller det bästa vore ju om jag var där med dom och inte här.

Den här helgen har gått snabbt. Kankse för att jag har gått hela denna söndag och trott att det är måndag. Kanske blev det så för att jag hade fullt upp från 10-19.30 vilket inte är en normal söndag för mig. Dock är inte en dag från 10-19.30 normalt på en måndag heller men jag är mer van vid att vara igång från morgon till kväll en måndag vilket inte händer en normal söndag. Nu har jag löst det "problemet".

Anledningen till att min söndag var upptagen från 10-19.30 var att jag var på SON-repet hela dagen. Jag ska sköta spotlighten och då är det bra att veta hur föreställningen ser ut på ett ungefär innan själva föreställningsveckan börjar så att man inte sätter sig där utan att ha en aning om vad man ska göra. Imorgon börjar jag halv nio och slutar halv två så då blir det inte lika länge. Men det är kul. Grymt värt det:)








Imorgon fyller förresten min bror hela 17 år. Han börjar bli stor. Bara ett år innan han är 18 och får gå ut på krogen och hela det köret. Skumt. Men grattis till honom iaf

förintelsen

Vi pratade en del om förintelsen i dag på engalskan. Igår var det årsdag då ryssarna eller om det var amrikanerna som kom till Auschwitz Birkenau och befriade fångarna där. När Eva vår engelskalärare börjar prata om det känner jag att tårarna brände i ögonen och sen när jag skulle berätta nått om mitt besök i ravensbruck så började jag stortjuta. Jag har aldrig börjat gråta när jag pratat om det här förut men det var nått just idag som fick mig att må dåligt när vi pratade om det och jag kunde inte hålla tårarna borta. Det gjorde ont i hela mig. Kan inte fatta att mormor var där och var med om allt det hemska som de blev utsatta för. Usch och fy. Jag tänker tillbaka till då jag och mamma var i ravensbruck. Hur hemskt det var att gå på de stenvägar som jag vet att min mormor blivit tvungen att bygga. Att hon kanske gått just där jag gick fast under en annan tid då samma plats var ett helvete. Att jag trampar på det hon gjort, jag trampar på henne. Jag visste inte vad jag skulle känna, jag visste bara att jag egentligen bara ville sluta gå på vägen mormor och många andra judar tvingats bygga. Sammtidigt kännde jag nån slags stolthet, stolthet över min bakrund, mina rötter. Att just min mormor lyckades överleva, att just min mormor fick bli räddad och komma till Sverige och skaffa sig ett lyckligt liv. Att hon lyckades övervinna det där jävla äcklet till Hitler och hans undersåtar, även om det alltid fanns kvar hos henne. Jag vet iaf att jag känner ett stort att och en stor avsky mot Tyskarna (inte alla tyskar för det fanns och finns bra tyskar) och Hitler och det dom gjorde mot min mormor och jag vet att jag älskar/älskade min mormor!



Ravensbruck då




ungefär samma ställe 2008



gäsp

Gud det är så himla kallt ute och jag har hört att det är varning för typ storm. Hoppas vi får gå hem vid lunch och får vara hemma imorgon pga det. Skulle vara riktigt skönt. Anledningen till att det skulle va så skönt är för att jag är så sjukt trött. Jag ligger nästan och sover på lektionen, allvarligt. Jag får typ slå mig själv för att väcka mig eller hålla mig vaken. Så ska det ju inte vara. Men man får se det positivt, jag är här. Jag åker inte hem och sover istället för att vara här även om jag är sjukt trött. Den här terminen ska jag glida igenom med dlans. Ska ha så lite frånvaro som möjligt. Det låter bra va?

Nu ska jag dra tillbaka till lektionen. Önska mig lycka till eller nått..:P

:D

Gårdagen var helt sjukt bra tycker jag. Iaf kvällen. Det började med att jag fick skjuts in till stan av pappa då jag skulle möta David och Linus för att visa dom vägen hem till mig. Senare skulle Josefine och Emil komma och vi skulle då skulle vi baka god kladkaka. Men när det bara var vi tre, Linus, David och jag så satt vi på övervåningen och flumma oss och tittade på första avsnittet av How I Met Your Mother.







När Josefine och Emil kom så blev det att baka färdigt kakan och en massa roliga disskutioner om bla vem som var vem i olika serier. Dom som kom upp var HIMYM, Vänner och Scrubs. Vi tittade sen på tre fyra avsnitt av HIMYM och  höll på att dö av skratt, nästan iaf. Men det roliga började när vi satte oss i bilen för att åka till Världens. Allt började med att Emil råkade börja åka när David var på väg in i bilen då Emil trodde David redan var inne. Sen kom det upp en massa roliga sjuka saker på väg från mig till skarphagen och sedan från skarphagen till Världens. När vi dumpat av Josefine hemma hos sig så var jag ensam med grabbarna och vi började busa direkt. Vår gud var barney under hela kvällen. Sjukt kul hade vi. Sjukt många skratt. Jag kommer leva länge:D







läskigt

Jag har egentligten rätt mycket att skriva om. Igår var en väldigt händelserik dag. Inte ofta man får vara med om sånt liksom. Men jag orkar inte gå igenom allt nu. Måste ladda inför kvällen då jag ska vara social igen och folk kommer hit och vi ska baka kladdkaka och titta på film för att sedan dra till världens eller nått. Det kommer bli trevligt för det är människor som jag verkligen tycker om och som jag vill träffa även om jag kanske inte är på jättesocialt humör. Jag känner mig rätt lyckligt lottad ibland som har dom vänner jag har. Dom betyder så sjukt mycket för mig och har gjort under dom senaste åren. Kärlek till dom:)


Dom sexiga killarna Emil och Linus

morgonhumör

Jag har världens sämsta morgonhumör. Det har jag vetat länge och fick även höra det från min mamma imorse. Hon sa till pappa att han skulle sluta hålla på att säga saker som irriterade mig för han vet ju hur sjukt arg jag blir, vilket jag ju blir. Det är nästan lite pinsamt så arg jag blir. Jag vet inte vad det är som gör att jag blir så himla arg men det är alltid nått som slår slint när pappa eller Johan är på mig på morgonen. Kan även bli sjukt irriterad på mamma när hon säger nått jag inte vill höra. Jag måste bli bättre på det där med att kontrollera mig själv. Det kan jag ju göra resten av dagen liksom..:P

blaha

När man tror att man mår helt och fult bra igen så är det nått som får för sig att få dig att må sämre igen, iaf få dej att känna dig förrvirad. Jag har ingen aning om hur jag ska göra med fotbollen. Jag vet inte hur jag känner för det "nya" kuddby. Det är inte som förut och det stör mig för det var så himla bra förut. Funderar på att ta ett break och kanske testa ett tag i ett annat lag eller så och komma tillbaka sen. Men jag vill ju inte lämna folk i sticket. Men samtidigt måste jag ju faktiskt tänka lite på mig själv. Jag kan ju inte göra nått som får mig att må dåligt. Och om jag försvinner så är det ju faktiskt Kuddbys problem att försöka hitta en ny. Fast det är ju illa att bara ha två målvakter och jag vill inte sätte dom i en ännu jobbigare situation. Helvete vad jobbigt det ska vara då..:(

Rachael Yamagata – Over And Over

be be your love

Jag tror jag börjar komma över saker och ting. Det här kommer låta sjukt men jag hade en dröm och i den drömmen så pratade vi och efter det så har det kännts bättre. Jag kan gå vidare tack vare en dröm tydligen, hur sjukt det än låter. Fast samtidigt som jag känner att det är oerhört skönt att jag kan släppa taget så är jag rädd för det. Jag vet inte varför. Kanske för att det är läskigt att bli "ensam" igen. Fast jag har ju varit ensam hela tiden så det är ju ingen större förändring...:S

dåligt samvete

Jag hatar att ha dåligt samvete! Speciellt när jag för egen del känner att jag har tagit ett bra beslut men sen är det någon några som gör att jag får dåligt samvete för att jag inte är dom till lags. Ibland hatar jag att jag är en såndär som lever för att göra andra nöjda så att jag inte kan göra mig själv nöjd. Varför kan jag inte någon gång bara skita i alla andra och göra nått för mig och bara mig och sedan vara nöjd och må bra och inte ha dåligt samvete för att jag tänker på mig själv för en gångs skull? Jag hatar det! Iaf ibland och just nu.


lite bilder

här kommer lite bilder från gårdagen. Har ju haft en väldigt lat dag så lite nytta ska man väl göra..:P










Heaven, heaven. What a hell is heaven?

Utgång. Vi var på förfest hos Daniel och det var lite av en klädkod. Man skulle vara grymt finklädd. Killarna skulle ha kostym och tjejerna klänning. Jag hade dock inte klänning utan jeans, shorta, slips och kavaj. Nice var det. Sen drog vi till Hugo. Det kändes lite annorlunda denna gång, det var inte en utgång som den brukar. Inte för att vi var så finklädda som vi var utan för att i stort sätt hela kvällen satt jag och Emil och spanade tjejer. Vi hade vår favoriter men hittade några andra fynd oxå. Hos vissa var det bara kroppen som gällde då inte ansiktet gjorde sitt och ibland var det allt som levde farligt..:P

Det var en hyfsat okej kväll. Inte så mycket dans som jag trodde det skulle bli men det får duga. Nu ska jag väl sova lite. Måste ju få min sömn jag också.

God natt

Slow dancing in a burning room

"I Was the one you always dreamed of,
You were the one I tried to draw.
How dare you say it's nothing to me?
Baby, you're the only light I ever saw.

I'll make the most of all the sadness,
You'll be a bitch becuase you can.
So you try to hit me just to hurt me
So you leave me feeling dirty
Becuase you can't understand."

Onsdag

Nu sitter jag i datasalen på skolan. Salen ligger typ under matsalen så det luktar mycket mat och jag har inte ätit än så jag tror jag kommer bli sjukt hungrig innan jag börjar nästa lektion som startar 13.30. Jag får väl stå ut och äta något riktigt när jag kommer hem.

Idag är jag riktigt trött. Precis som jag var i går. Men idag är det både en skön trötthet efter träningen igår och en trötthet för att jag sovit för lite. Höll på att försova mig imorse, eller jag försov mig men bara med typ tio min. Pappa stod och försökte väcka mig men jag tror inte det gick så bra fast han väckte mig ju tillslut. Riktigt segt. Jag han med bussen och jag kom i tid till skolan. Eller jag kom fem minuter sent men min lärare som jag har på onsdagare kommer alltid typ fem tio min sent så jag kom i tid iaf:P

Åhh jag han hem till SYTYCD igår. Eller jag missade första numret men det gjorde inte så mycket. Det var jive och inte min favoritgener. Men det kan ju alltid vara kul även om det inte är ens favorit men jag dog inte för att jag missade.
Träningen igår var jobbig men kul. Det kändes som jag hade ludd och såna där gummipluppar i ögon och mun under hela träningen och även när jag kom hem. Fett obehagligt. Det är en rätt jobbig sak med att vara målvakt och man har fått order om att springa ut och in i målet och lägga sig på mage och upp där emellan, mankan inte undvika det ludd och dom gummibollar som finns inne i berrahallen. Inte nog med att jag typ var halvt död (dock inte lika död som jag var efter söndagsträningen) efter träningen så fick jag en mysig boll i ansiktet och en fläskläpp på det. Läppen är fortfarande svullen. Jag ser jättemupp när jag har munnen stängd och även när den är öppen.

Idag ska jag träffa Steen. Jag vet inte om Marica också skull emed men det återstår ju att se. Vi ska fika och bara träffas. Det var ett tag sen vi såg och umgicks så båda tyckte det var på tiden. Senare ikväll så är det SYTYCD igen. Gud vad jag älskar tisdag och onsdagskväller. Som ni har märkt så är jag rätt beroende av detta dans-program. Fattar inte hur men det har fångat mig och det är underbart.

 


Detta är jag i egen hög person. Ser typ ut så mär jag gäspar..:P


träning eller SYTYCD

ska träna ikväll fast jag så mycket hellre skulle vilja stanna hemma och titta på SYTYCD. Men det är nån kickoff grej med fotbollen så det känns som om jag måste åka ut iaf. Nästa vecka kan jag vara hemma. Snacka om dilema. I-landsproblem till max snackar vi om här. Oja!


maha

Ligger nu och tittar på family gut och återhämtar mig efter träningen. Det var typ första träningen på några månader och det var typ ett rent konditionspass. Skönt var det.

Igår var jag på bio med Cornelia. Vi såg Luftslottet som sprängdes. Sjukt bra var den. Jag satt hela filmen och nöt av att alla dom "onda killarna" skulle bli så sjukt ägda. Trevligt var det.

I fredags var jag på världens igen för tredje kvällen i rad. Asså det är alltid lika nice. Och man kan inte låta bli att prata om de mest kostiga saker. Helt underbart. Undra vad någon som bara råkar höra en mening eller två skulle säga. Dom skulle tycka vi var konstiga..:P










första dagen i skolan

Och så var första dagen i skolan avklarad. Det kändes rätt okej, kände mej mer motiverad idag än vad jag har gjort under hela hösten. Det är väl ett gott tecken va? Sen vet man ju aldrig hur klänge den motivationen bestämmer sig för att stanna men det återstår att se. Hoppas den håller fram till SON-veckan, till en början iaf. Se kommer jag nog få en kul vecka som kommer att motivera mig ännu mer. Det är bara att kämpa på.

Jag kanske tar upp det där med innebandyn igen. Det skulle vara rätt kul faktiskt. Får jag röra på mig lite mer.

trötter

Det är första gången på aslänge som jag är trött redan vid tio. Kanske är jag trött på grund av att jag gick och lade mig vid 6 imorse och gick upp vid halv elva. Anledningen till varför jag gick upp så "tidigt" var för att jag skulle träffa Linus, David och Josefine (och lite senare Sofie). Några helt underbara människor. Jag verkligen älskar deras sällskap. Har alltid lika roligt. Som sagt så träffade jag dom vid halv tolv. Då var det bara jag, David och Linus. Vi gick till gu va gott och åt, jag åt en kebabtallrik till frukost vilket typ aldrig händer. Sen kom Josefine vid kvart över tolv och vi satt en stund och umicks. Sen drog vi till chokladkompaniet (jag vet att det inte heter så men ni vet vilket ställe jag menar) och satt där i typ två tre timmar och hade mysigt. Under den tiden kom också Sofie och gav oss hennes sällskap till klockn fyra..typ. Sen satt vi och disskuterade de närmaste dagarna. Kommer bli ett himmla hängande med dom. Imorgon ska vi hänga hela kvällen på världens typ och på lördag ska jag dra till Jessica efter bion om det inte blir försent och ha filmkväll med samma gäng.
Men iaf, dagen fortsatte med att Josefine drog hem och käka och jag, Linus och David drog hem till Davids mormor och tittade på Torkel i knipa, en helt underbar film. Vi tittade färdigt på filmen för att sedan dra till vinkällaren för att träffa Josefine igen och hennes kompisar. Dock var det stängt när vi kom dit och Josefine hade inte kommit än så vi drog till världens och hängde där i ca en timme innan vi drog hem. Sammanlagt så var vi tillsammans i tio timmar. Rätt längr och jag kommer spendera två kvällar till med dom. Härligt..haha



imorgon börjar skolan. Piss på den


Och det skulle ju va dans, dans ,dans

Nu har de äntligen kommit till topp 20 i SO You Think You Can Dance och jag bara älskar det. För er som inte visste det så är jag en dansälskare till max. En bra korografi och bra dansare, det är inte mycket som slår det. Jag blir liksom beroende. Jag lovar, jag skulle kunna hoppa över tisdagsträningarna de närmaste veckorna bara för att kunna se tisdagens avsnitt av SYTYCD. Jag är allvarlig!

http://www.youtube.com/watch?v=YS3qNcEBCv0&feature=related

Jag sover så gott på morgonen. Jag satte klockan på tolv "imorse" för att jag tänke gå upp lite tidigare än vanligt. När jag började vakna lite försiktigt och sträckte mig efter mobilen för att se hur mycket klockan var så låg den inte på hyllan där jag la den utan vid min kudde. Klockan var då ett och jag hade stängt av mobilen i sömnen. Jag tror också att jag tidigare under morgonen kollade min facebook. Är dock inte säker, minns bara att jag höll på att fixa med mobilen, haha.

jobbigt?

När jag hör historier, när jag ser den typen av människor så blir jag rädd och osäker och lite avundsjuk. Jag blir avundsjuk för att dom är så säkra på vad dom vill, att dom verkligen är säkra på det och sig själva vilket inte jag är när det kommer till samma sak. Jag blir rädd och osäker för att jag inte vet vart jag står själv, jag vet inte om jag är nöjd med situationen eller om jag vill mer. När jag tänker på att gå hela vägen blir jag rädd för jag vet inte om det är det jag vill eller om jag vill vara kvar här. Jag brukar lugna mig med tanken att om det nu är så så kommer jag att komma underfund med det senare och jag är ju rätt nöjd med hur jag ser på mig själv just nu.



kolla vad bra det går!

När jag promenerade hem från ektorp så funderade jag lite på det här med att allt går åt helvete när man säger att det går bra. Så är det iaf när man spelar fotboll, iaf i dom lag jag spelat med. Vi kan ha haft en övning eller bara ståt och latjat lite och sen utbrister nån idiot.."kolla vad bra det går" och sen går allt fel, typ. Det är likadant om man ber någon att titta hur bra det går. Det får man inte göra.

Jag tror att när allt flyter på och går bra så känner man inga större förväntningar på att det ska gå bra så då tänker man inte utan man bara gör. Man låter bollen göra jobbet med våra fötter som hjälpmedel. När då någon nämner hur bra det går så börjar man tänka. Man börjar spänna sig och man blir typ nervös för att förstöra övningen som flyter på. När typ alla omedvetet tänker och känner så så kan det ju bara gå åt ett håll, eller hur?

det där var bara en sån där tanke som jag tänkte dela med mej. Det gäller säkert fler saker en fotboll den där reaktionen. så sug på den eller nått...försök iaf..haha

liten

Jag känner mig så sjukt trampad på, så sjukt liten och så sjukt ovärd. Jag tror mitt självförtroende har fått sig en liten smäll, eller kanske en stor smäll. Jag måste sluta utsätta mig för jobbiga saker. Det känns verkligen som om det här inte är värt allt jobbigt jag känner.

Så typ hej då jobbiga känsla!!



tio timmar

jag måste verkligen sova mina tio timmar. Eller det räcker med åtta timmar, åtta timmar är perfekt. Jag måste sova minst 8 timmar för att må bra. Jag sover nästan på pricken 8 timmar. För två nätter sen somnade jag halv sex och vaknade kvart i två. inatt somnade jag klockan sex och vaknade kvart över två.  sjukt va?


Mina män

John Mayer och Joshua Radin är männen i mitt liv. Och Linus oxå, kanske. Men de första killarnas musik gör mig svag, alltid lika svag. Det räcker med att jag får höra de första tonerna ur någon av mina favoritlåtar och jag faller pladask. Kärlek till dom..och till Linus med.

John Mayer – Stop This Train - Live at the Nokia Theatre


från Salem al Fakir till John Mayer

jag lyssnade nyss på Salem och mindes sommaren. Jag vill ha tillbaka slutet, när den var som bäst. Nu lyssnar jag på John och minns hösten. Den absolut värsta hösten. Jag vet inte varför men allt har varit ett helvete. Det enda som varit bra är musiken. Såg ju Joshua Radin live vilket var himelskt och så upptäckte jag ju John ju. Så lite bra har den ju varit. Men jag ska försöka fortsätta vara positiv det här året också så kanske det är min tur i år. Fy vad dåligt av mig att klaga andra dagen av detta nya år. Skärpning kvinna!

RSS 2.0