Surt

Om du ska ringa till mig ring då inte på morgonen. Speciellt inte om det är morgon på en ledig dag. Jag hatar att bli väckt. Det spelar ingen roll vem eller vad som väcker mig jag hatar det lika mycket iaf. När jag frågade en kompis varför hon inte vill ringa mig på morgonen så sa hon bara: du låter så sur!! och jag är inte förvånad för jag har inget morgonhumör att leka med. Sen är det ju inte bara det att jag låter sur och att jag blir sur när folk väcker mig utan jag har svårt att minnas. Om jag får återgå till min underbara sömn efter att vi pratat i telefon så finns det en risk att jag glömt bort att vi har pratat och om jag minns att vi pratat så minns jag bara små delar av vårat samtal. En gång var det en kompis som ringde på morgonen och jag var tvungen att ringa upp senare samma dag för att stämma av så att jag kom ihåg rätt. I torsdags ringde min tränare, han ringde 09.10 och jag var hemma och sov för att jag var sjuk. Det enda jag minns från det samtalet är att han frågade hur jag mådde och om jag kunde spela i helgen. Jag har ingen aning om vad jag svarade exakt. Vet bara att jag sa nej på frågan om jag kunde spela.

Igår var jag på världens med några kompisar. Det var skönt att få komma ut lite efter att varit hemma hela veckan. Dom andra fortsatte till hugo medan jag tog en promenad hemåt. Jag skulle aldrig orkat dansa och ha kul på hugo. Skulle stå på dansgolvet som en himla zombie så jag kände att det inte var värt typ 60 spänn.




Pretty Fly (for a white guy)

Jag kommer ihåg att jag tyckte den här videon var jättecool när jag var liten. Såg den några gånger på Voxpop, för er som kommer ihåg och tittade på det programet. Jag tror det var genom den här videon jag lärde mig att räkna lite på spanska, haha.


namnam

Det bästa med att vara sjuk i den här familjen är att man alltid kan be mamma köpa med sig nått gott hem efter jobbet. Den här gången bad jag om polly och ballerina och fick en cola på köpet. Som jag nog har nämt förut så är nog både jag och min bror Johan rätt bortskämda.

Nu tror jag iaf att jag är på bättringsvägen även om jag hat gått med halsont hela dagen. Jag måste till skolan imorgon i vilket fall, kan inte vara borta mer. Sen är det väl bara en vecka kvar och sen är det påsklov. Jag åker till Kalmar och är där i några dagar. Skönt att komma bort lite. Sen blir det också att börja sattsa på fotbollen för fullt. Skönt att våren är på väg vilket betyder att vi så småning om får komma ut på gräs, vilket ofta är årets stora höjdpunkt. Att få komma ut på gräs och helgen då serien drar igång. Fast dom två brukar ofta gå ihop med varandra då gräset brukar bli spelbart typ en vecka eller så innan seriestart. Usch vad jag längtar efter gräset och sommaren.

Vintergatan 5 a

Jag ligger här och sjukt förkyld. Jag har ont i min hals, min näsa vill inte sluta rinna, huvudet är så tungt att jag tror det ska ramla av, jag nyser så att jag tror att jag ska flyga flera meter bakåt, ja ni fattar att jag typ är sjuk. Så jag har spenderat mer tid än vanligt framför datorn och så kom jag och tänka på när man var liten och alltid tittade på sommarlovsmorgon på sommaren. Jag vet att jag typ älskade flera av dom som gick under åren. Typ som Salve och nån där mormors vind var speciell. Men den jag tyckte allra bäst om var nog vintergatan 5 a, eller det var inte den jag tyckte bäst om utan det var den på vinden men jag hade iaf ett speciellt band med vintergatan 5 a. Jag har kommit på såhär i efterhand att jag nog var lite småkär i Mira och därför tvingade mig att titta på det varje morgon. I slutet av sommaren så skulle hela min familj bila ner till Italien så jag skulle missa dom två sista veckorna av vintergatan 5 a och jag var helt förstörd. Mamma gjorde allt för att jag skulle kunna få se det när vi kom hem (dock visste hon inte att jag ville se det pga av mitt beroende av Mira, det viste jag ju inte ens själv), hon ringde till och med SVT och frågade om det fanns nån möjlighet att få tag på det i efterhand men det fanns det inte. Allt slutade med att vi köpte en massa blåa videoband och spelade in allt som var kvar. Mammas och pappas vänner som ändå skulle vattna blommor och kolla katterna fick då också i uppdrag att byta band när det tog slut och kolla så att blev inspelat. Snacka om att jag begärde mycket när jag var liten och även fick allt. Bortskämda unge!


tom

Idag kom Jessica hem till Norrköping efter typ en och en halv månad i Australien. Linus är dock fortfarande kvar där borta på andra sidan jordklotet och jag saknar honom typ mer och mer för varje dag som går. Men det var inte dit jag ville komma. Jag och Johan (Jessicas pojkvän) kom till bussstationen och möte upp Jessica och sedan åkte vi hem till henne och umgicks lite. Det var nice. Otroligt kul att få träffa Jessica igen.

Även om jag har fått hem en vän idag så har jag känt mig otroligt tom ikväll. Jag har gått omkring och funderat på onödiga saker som inte egentligen inte är värda att lägga ner någon energi eller några tankar på. Det är komlicerat och jobbigt att vara tjej då man typ jämt tänker för mycket. Jag måste sluta med det för det gör mig trött och oftast mår jag rätt dåligt av det eftersom det alltid slutar med att jag kommer fram till en negativ slutsats.

Jag ska nog sova snart för jag är typ jättetrött. Jag hoppas inte jag blir sjuk då kusin vitamin kommer och hälsar på nästa vecka vilket jag ser fram emot nått enormt. Vad vi hittar på får vi se. Nått trevligt hoppas jag..:P


Kusinen Jonas som kommer hit och hälsar på..:)




Bara för någon i ES3C har glömt sina solglasögon under SON-veckan och dom har legat i våran bil sen dess och jag var tvungen att testa dom..:P


Ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör..

Killar?

 

Jag är egentligen inget stort fan av Lars Winnerbäck men jag älskar verkligen den är låten som han gör tillsammans med Melissa Horn.

Det känns som om den träffar rätt bra även om allt är över. Melissa Horn har gjort en till låt som träffar nästan ännu bättre men det tar vi en annan gång.

Jag vet inte vad som har hänt med mej och mina drömmar. Det har hänt två nätter, i och för sig med väldigt stora mellanrum, att jag drömt att jag varit tillsammans med en killa, olika killar men kille som kille liksom..:P. Den här natten hade jag ett mer seriöst förhållande med killen än vad jag hade i den förra drömmen. Dock så var det rätt skumt för jag hade inte hans msn eller telefonnumer men ändå visste jag att det stod på hans msn nått i stil med: Jag älska dig Linnea.
Jag blev helt ställd då vi blivit tillsammans rätt nyss. Men när det gått ett tag så mådde jag nog rätt bra i vårt förhållande och var jättekär. Dock kunde jag fortfarande inte se skillnad på honom och hans tvillingbror. Illa va?


fotofotofoto

Det finns ett mörkrum på skolan. Alltså ett fotolabb där man kan framkalla sina bilder själv. Så sjukt roligt. Nu ska man bara få tag på en bra systemkamra och sånt där fotopappaer så att man kan ta kort och framkalla dom. Jag kanske kan framkalla bilderna somjag tog när jag var i Kroatien för 6 år sen. Vet ej om filmen är förstörd eller nått då den har suttit i kameran så sjukt länge men man kan ju göra ett försök iaf. Sen ska jag höra mig för efter en bättrekamera så att man kan ha lite kul. Jag ser så sjukt mycket fram emot det här alltså. Kommer nog spendera rätt mycket tid där nere när alltkommer i ordning:D




Svingelskogen

Asså fan vad bra det var. Jag minns dessa sommrar så grymt bra. När Jenny och jag var på Svingelskogen med våra föräldrar och sedan lekte det när vi kom tillbaka till Skivarp.


vingåker

Igår så träffade jag Sara, Assi och Sofie. Vi gick till Black Lion för att ha en mysig tjej kväll vilket lyckades bra. Vi kom dit vid halv åtta och gick vid halv ett..:P på vägen till halv ett så fick vi sällskap av en kille vars namn v ar Niklas. Han var rätt trevlig och bjöd oss på cider och öl (jag avskyr öl så jag slog till på cidern:P). Jag fick också reda på att han hade sett Michael Jackson live på liseberg och då vart jag så grymt avundsjuk. Jag tror inte det finns någon jag är mer avundsjuk på, jo en kanske men det behöver vi inte dra upp här. När vi gick där ifrån så var jag så sjukt trött men inte fick jag sova direkt när jag kom eftersom jag skulle sova hos Sara och vi låg rätt länge och snackade innan vi somnade.





Anledningen till varför jag sov hos Sara var att vi skulle till Vingåker idag. Jag blev väckt vid tio av Sara och jag var så sjukt trött vilket inte är så ovanligt då jag alltid är trött om jag blir väckt innan elva tolv. Vi åkte4 dit och kom dit vid tolv-tiden kanske. Vi började med att gå in i en skoaffär och jag började leta efter ett par converse skor. Jag hittade först ett par skitsnygga låga converse skor men dom var alldelse för smala för mina fötter så jag fick ge upp dom då dom inte fanns i en större storlek. Jag gick vidare till herravdelningen och deras converse skor (jag brukar alltid få köpa mina skor på herravdelningen då jag har stora fötter). Då hittade jag ett par sjukt snygga skor som också satt perfekt. Jag var och är fortfarande sjukt nöjd över det köpet. I vanliga fall skulle skorna kosta 700 spänn men jag fick dom för 500. Rätt värt tycker jag.

Sen spenderade vi resten av dagen i den stora affären och tittade på kläder. Hittade en del snygga saker men jag kände att det räckte med skorna då jag inte har ett överflöd med pengar och jag inte är en såndär som känner ett behov av att köpa just kläder. Om jag skulle köpt något plagg så skulle jag bara få dåligt samvete och ifrågasatt om det verkligen var ett bra köp. Ingen mysig känsla så då är det bättre att skita i det. Träffade även tre gamla klasskamrater, Hampus, Linus och Telo. Det kändes konstigt men det kändes ändå rätt okej. Dom har förändrats och jag har förändrats och så är det med den saken!

I det stora hela var dagen väldigt lyckad och nu ska jag nog se Män som hatar kvinnor som jag fick i födelsedagspresent av bror min.



21

21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 ja 21 är min nya ålder.

Jag känner mig gammal!!!

och jag saknar dig med

musik=beroende

Jag har mina perioder då jag har låtar som jag är beroende av. Dessa låtar står på repet tills jag vill lyssna på nått annat. Det kan ta olika lång tid att bli av med låtberoendet, inte för att jag bryr mig hur lång tid det tar att bli av med det för under hela den tiden så njuter man. Idag hamnade jag i ett låtberoende. Offret är Damien Rice och låten 9 crimes. Jag har hört låten förut tror jag, i nån serie som Grey's Anatomy eller One Tree Hill och tyckte den var bra men tänkte inte mer på det. Sen så stötte jag på låten av en slump igår på spotify och idag utvecklade jag ett beroende. Vi får se hur länge det håller i sig den här gången. Underbart bra är den iaf.


mupp

Igår kväll/natt så var jag på väg att göra mig i ordning för att gå och lägga mig då jag av en slump tar upp mobilen ur fickan och ser att jag har fått nått slags medelande på fb. Jag ser då att Jessica har skrivit till mig och beordrat mig att logga in på skype. Så jag tar och skuttar upp till mit rum igen och loggar in på skype och får prata med både Linus och Jessica i ca 45 min. Det var uppfriskande, en liten kick för att fortrsätta leva. Okej det där lät väl kanske lite överdrivet men det var kul att få prata med dom, se dom och höra deras röster. Jag skulle så hemskt gärna vilja åka ner till dom och sitta på stranden och spana tjejer och ha sjukt kul. Men men jag går ju i skolan och har inte pengarna så allt som jag vill göra med dom får vänta tills dom kommer hem. Blä på den säger jag bara. Fast iofs så kommer Jessica hem snart iaf. Den 17 mars kommer hon. Wiii:D.

Alice i underlandet

Jag och min bror var på Alice I underlandet igår. Vi såg den i 3D vilket inte var ett minus. Filmen var helt underbar. Johnny Depp var inte den enda anledningen till att jag älskade filmen utan det var hela alltet. Jag rekomenderar den verkligen och varför inte se den i 3D när det finns möjlighet?



usch den här helgen har jag apmycket att göra när det gäller skolan. Jag mår jättedåligt bara av att tänka på det. USch usch. Jag måste verkligen sätta mig ner och göra det här så att jag får känna mig lite duktig och må lite bra. En bra idé eller hur?

minne

Jag satt på bussen hem från skolan och hade musik i öronen. Plötsligt kommer temat från mission impossible upp och jag börjar automatiskt garva. Jag kommer först inte på varför men sen börjar det smått komma till mig. Såhär var det:
Det var en ganska grå dag i mitten av mars kanske. Det var år 2006 och jag gick vårterminen i ettan på gymnasiet. Jag och min vän Jessica var av någon anledning konstiga så vi hade inte matte tillsammans med resten av våran klass utan hade den tillsammans med en blandning av andra sp-klasser. Det här var en fredag och vi skulle ha matte men lektionen var inställd och jag och min vän Jessica visste inte vad vi skulle göra så vi satt i skolbiblioteket och bara fördrev tiden. Helt plötsligt börjar vi sjunga på just temat till mission impossible. Samtidigt som vi sjunger på den så börjar Jessica göra en massa konstiga rörelser till. Jag börjar asgarva och Jessica fortsätter och det slutar med att vi sitter och dör av skratt och Jessica fäller den komentaren "jag har aldrig sett dig skratta såhär mycket".

Så när jag hör just den låten så kommer jag och tänka på det här minnet och då kan jag inte låta bli att le. Jag kan inte sluta le för det var början till en underbar vänskap som jag hoppas håller i sig länge.


RSS 2.0