...

Nu kan jag andas ut...


Nojjig?

Jag vet inte om det bara är så att jag är nojjig eller vad det är men jag är orolig iaf. Även om man på nyheterna säger att den inte kommer så jättestor och länder och människor är förbereda på att den kommer så är jag fortfarande orolig. Det är väl inte konstigt att man är orolig när det handlar om ens bästa vänner? Visst att jag kanske oroar mig i onödan att det inte kommer bli så farligt så kan jag inte låta bli. Jag kommer ju iaf bli lättad efteråt om det är så att allt gåt bra, eller hur?

02.20

Idag har jag städat mitt rum. Jag kan säga att det behövdes. Men nu är det rent och fräscht. Dock är det lite smått stökigt men det är för att jag inte riktigt vet vart jag ska göra av alla saker, men det är rent och det är huvudsaken.

Jag tittar på curlingfinalen mellan sverige och kanada. Det går inte så jättebra för sverige just nu. Vi får hoppas att dom spelar upp sig snart för det är inte mycket kvar av matchen. Usch jag hatar sånt här. Blä på den.

Idag bokade jag biljetter till Alice i underlandet. Jag och Johan ska se den på Onsdag, vi ska se den i 3D. Coolt va? oavsett om det är coolt eller inte så ser jag fram emot det. Älskar Johnny Depp och tycker Tim Burton är helt okej så varför inte..:P?


smile

Jag vaknade imorse ochb kollade mobilen för att se hur mycket klockan var. Då såg jag att jag hade fått ett sms. Det var från ett okänt och ett väldigt konstigt numer. Men det bästa var att det var undertecknat Jessica och Linus. Jag hade alltså fått ett sms från två av mina underbaraste vänner. Samtidigt som jag var sjukt glad så slog det mig att jag saknar dom väldigt mycket. Jag behöver dom vid min sida. Men jag får tänka så att Jessica kommer hem typ en månad och Linus om tre. Jag har klarat av hälften av Jessicas tid och en fjärdedel av Linus. Linus kommer hem lagom till sommaren så den här sommare kommer bli sjukt bra.


Vadå vända på dygnet?

Så fort det blir ett lite längre lov från skolan så vänder jag på dygnet. Det har gått 4 nätter om man räknar från fredagsnatten tills natten som var tills idag och jag har lyckats vända på dynet. Jag började lite smått i fredags och i söndags så var det kört då jag var uppe till typ halv fyra. Om man tittar på gårdagen så hade jag i tankarna att jag skulle duscha hela dagen. Gissa när jag hoppade in i duschen. Jo klockan kvart över två på natten var jag färdigduschad. Klockan 4 åt jag en nattmacka och halv fem kröp jag ner i min sänga för att sova. Det är inte alls att ha vänt på dygnet. Nu är jag dock lite småtrött då jag tvingade upp mig själov vid tolvtiden fast jag skulle kunnat sova längre. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag att somna tidigast klocka två typ, om inte vid tre. Duktig jag är. Jag kommer vara död första veckan i skolan efter lovet. Kommer längte nått enormt till påsklovet. Dock kommer jag nog inte lyckas lika bra med att vända på dygnet då eftersom jag planerar att åka till Kalmar i några dagar och vi kommer nog inte vara uppe hela nätterna och om jag känner människan rätt så kommer hon inte vilja sova till tolv utan vilja gå upp vid nio tio tiden. Så det kommre nog vara bra för mig att åka dit.


bara för att jag har extremt roligt i skolan..:P

sömntuta

Det är helt sjukt. Jag vaknade av att pappa kom gem 15.22 i eftermiddags. Jag avskyr att sova så länge. Jag avskyr att sova längre än halv ett. Men jag tror jag får skylla mig själv lite. Jag tänkte vara uppe ochb titta på hockeyn som spelades imorsen men orkade inte vara uppe så jag gick och la mig vid halv fyra. Så då om man får sova ostört så kanske det blir så att man sover länge länge. Men aja man måste väl vara med om att man sovit till halv 4 någon gång i sitt liv oxå.

nu tror jag att jag ska ta en promenad till lidl och köpa mig nått gott

söndag



bara för att den här musiken är så sjukt underbar. Och ja jag kommer ladda upp en massa onödiga youtube klipp bara för att jag precis har lärt mig. Det får ni stå ut med helt enkelt.

Idag ska jag ägna mig åt att städa mitt rum. Jag ska se om jag kan flörta in mig hos Emil så att jag kanske kan följa med honom på hockey om det inte är försent. Har ju aldrig varit på hockey så jag tycker att det är dags snart. Inte för att jag tror att det kommer få mig att tycka bättre om  hockey men jag tror defenitivt jag kommer tycka att det är helt okej live. Den mesta sport bli helt okej live. Även om man inte är intresserad av en sport så kan en liveupplevelse få en att älska sporten för dom minutrarna den håller på. Det tror jag stenhårt på.

nej nej nu ska jag städa städa städa..

lördag

just nu ligger jag i sängen och är hyfsat nyvaken. Eller jag har varit vaken i 52 min om man ska var exakt. Jag ligger och äter godis som blev kvar från igår och tittar på curling. Katten ligger bredvid och är allmänt mysig.

Igår var jag iaf hos Emma. Vi år pizza, drack cola, åt godis och var allmänt tjocka. Vi tittade oxå på HIMYM, Scrubs och Wall-E. Det var väldigt trevligt. Lite jobbigt var det dock att jag hade missat sista 116 hem så jag kunde bara åka en var buss från ektorp till söder tull sen var jag tvungen att gå från söder tull hem. Jag fick låna en stor mysig halsduk av Emma som höll mig riktigt varm och sen lyssnade jag på Pink Floyds The Divison Bell (en hel skiva inte bara en låt). Det var mys. Den skivan är en av mina absoluta favortiskivor. Den är superbra! Bara för att Emma lärde mig hur man lägger upp Youtubeklipp här igår så ska ni få se och höra min  absolut favoritlåt från den skivan.


woho

Just nu känns allt väldigt bra. Jag har gått från en deppig höst till en sjukt mkt bättre vår känns det som. Jag mår liksom bra innombords. Jag har kunnat släppa saker och ting och hittat nya saker som jag kan hämta energi ifrån. Jag känner att jag kan klarar av att gå upp på morgonen även om jag skulle vilja sova vidare. Jag har inte ens reflekterat över att vi har lov nästa vecka. Visst det ska bli sjukt skönt. Ta igen mig lite men jag känner mig egentligen inte så trött, inte lika trött som jag gjorde innan jul.

Är inne i en skön Håkan Hellström period. Mys mys. Jag har kommit fram till att jag fortfarande kan texten ttill i stort sätt alla hans låtar från de två första skivorna. Sätt på en låt och jag kan sjunga med. Kul kul liksom:P


..

Igår var jag tvungen att gå upp vid nio. Jag visste om det på lördagen ändå satt jag uppe till halv tre. Jag var sjukt trött hela söndagen. Vi hade kickoff med laget och dagen avslutades med afrikansk dans. Sjukt kul var det men minst lika jobbigt. När jag kom hem trodde jag att jag skulle stupa ner i sängen och dö typ. Jag gjorde mig iordning och gick och la mig vid 20.00. Dock låg jag i sängen och såg på film till halv elva och somnade kanske vid elva. Elva är väldigt tidigt för mig att gå och lägga sig ändå är jag typ halvt död idag. Kom knappt upp ur sängen och det enda jag kan tänka på nu är att få komma hem och titta färdigt på filmen och sedan typ sova en stund. Visst låter det lockande?

slödag

Idag ska jag inte göra ett skit. Jag ska bara vara hemma och njuta av att vara ensam hemma. Ska njuta av att bara vara själv. Ibland finns det inte mycket bättre än det här. Känna att man inte behöver göra ett piss. Fast jag borde ju städa undan lite i rummet men det kan jag göra lite smått under dagen. Ingen press här inte.

Igår var vi ute med klassen. Det var helt okej. Dock var jag lite rädd i början av kvällen och hänge därför vid gaderoben där jag stod och socaliserade med Lisa som jobbade där. När orsaken till min räddsla försvunnit hade jag faktiskt rätt kul. Mycket skratt blev det iaf. Kom hem vid två och var sjukt trött. Vilket oxå är en orsak till att jag inte ska göra ett piss idag. Hallelujah!


träningsvärk

jag har sån grym träningsvärk just nu. Det är typ underbart. Jag har alltid tyckt om träningvärk, har alltid tyckt om den smärtan man får av träningsvärk. Det är en skön smärta liksom. Jag har upptäckt att det är väldigt få som tycker som jag och därför är det sjukt svårt att förklara för dom vad det är exakt som jag älskar med det, för det är inte bara känslan av att man varit duktig och tränat som jag älskar. Det jobbiga är att jag körde box igår och min hand klarar inte det än. Pisshand. Den borde klara av det.

Green eyes

Helt okej dag hitils. So You Think You Can Dance ikväll. Ikväll ska jag titta ordentligt. Det gjorde jag inte förra veckan, varken på tisdagen eller onsdagen, så jag har bara ett svagt minne av vilka som åkte ut. Men jag tror mig minnas någorlunda när jag tänker tillbaka riktigt nog.
Hela dagen blev att typ umgås med Jehona, Damir och Christian. Eller mest Jehona då Damir åkte och jobbade efter lunch och Christian åkte hem. Då behövde Jehona lite sällskap. Men innan vi alla fyra åkte till donken och åt lunch så uppstod det några heta disskutioner och mitt under en så tittar Damir mig i ögonen och utbrister "har du gröna ögon? har du alltid haft det?"
Så det kan gå..men jag tycker om mina gröna ögon iaf.
Någon gång i veckan blir det filmkväll hos Jehona, antagligen på torsdag eller nått. Ska bli nice, hoppas jag iaf. Nu händer det lite saker iaf. Kul kul:D


Jehona


Damir

miljöombyte?

Ibland kan det ju vara bra för hjärnan att tänka på nått annat än vad den har gjort ett tag nu. Jag har hittat det perfekta miljöombytet medan jag väntar. Det är hitils bara extremt sött ögongodis då jag inte riktigt kan få hela min hjärna dit jag vill. Lite av hjärnan är fortfarande hemma eller vad man ska säga, den är där den inte ska vara. Fuck of and die du är för ful för mig och din morsa går för en hundring.


Torkel i knipa. Se om ni inte sett. döbra..:P


Pratade lite med pappa idag och jag kanske får följa med till sthlm och titta på opera. Har aldrig varit på opera förut så det vore ju rätt trevligt att uppleva det innan man dör också. Eller hur?

mycket på en gång

Jag skulle kunna skriva om så sjukt mycket just nu. Det är så mycket som pågår inombords. Den här veckan har iaf varit bra på de flesta planen. Kommer bli svårt att gå tillbakas till den normala skolan på måndag. Hur ska jag liksom kunna leva utan att få höra melanie och John sjunga fix you. Hur ska jag gå tillbaka till det normala när jag fått se det jag fått sett i en veckas tid? Jag menar det har ju varit så sjukt bra så att det nästan är beroendeframkallande. FaroSON är verkligen farligt. Borde stå på en lapp innan man beställer biljetterna att det är beroendeframkallande. Precis som cigaretter och sånt skit. Fast FaroSON är ju inte farligt utan bara grymt bra!!


jobbigt?

Det gjorde ju procesen så sjukt mycket enklare, eller hur?

RSS 2.0