for hopp in all its glory

Idag har varit en helt okej dag. Jag gick i skolan som vanligt. Hade natur, matte och historia, fick faktiskt känna mig rätt smart fast det har jag fått gjort många gånger det här året. Jag gick mot bussen och kände mig rätt nöjd med skoldagen och var väldigt nöjd med att det var helg.

Jag åkte hem och fixade mig lite. Bytte lite klädder och sånt där smått för att sedan åka till stan och skandiateatern för att fixa lite med ljus inför pappornas spelning. Mitt i allt det här så ringde Linus. Vi bestämde att vi skulle ses en stund eftersom klockan var typ fem och spelningen inte började förrens klockan nio och jag hade inget bättre för mig. Vi träffades och satt en stund och snackade i hörsalsparken. Sen drog vi och käkade och snackade och snackade. Vi satt och snackade så mycket att dom hann stänga och vi fick gå ut genom nån konstig dörr eftersom dom vanliga dörrarna var låsta. Vi bestämde också att Linus skulle hänga med och lyssna på papporna.

Linus höll mig sällskap tillsammans med Mathilda och Maja uppe vid ljusbordet. Maja var även med och gästspelade duktig som hon är:D. Jag och Linus stod och dansade och hade rätt kul även om båda blev rätt trötta mot slutet.

Sen tog jag en lång promenad hem. En jobbig lång promenad hem eftersom jag hade ont i fotsulorna och vaderna hela vägen men då är det extra skönta att komma hem. När jag kom hem var det sånär som på tomt. Den enda som var hemma var katten Lo, en av våra katter. Jag hoppade direkt in i duschen och tog en lång skön varm dusch. Nu ligger jag här i min säng med Lo vid min sida. Jag har ren pyjamas, nya lakan och så är jag nyduschad. Så himla skönt. Undebart!!




I wonder how it feels to be famous
But wonder is as far as I will go
Because I'd probably lose myself in all the Pictures
And end up being someone I don't know.

So it's probably best I stay in Indiana
Just dreaming of the world as it should be
Where every day is a battle to convince myself
I'm glad she never fell in love with me

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0