upptagen helg

Denna helg har varit typ fullpackad men väldigt rolig. Det började i fredags då papporna hade spelning och jag skötte ljuset. Hela spelningen svängde även om tekniken pajade lite grann och några högtalare lade av. Hela barndomsgänget var samlat för första gången på flera år. Spelningen tog slut vid halv ett tiden då jag drog mig hemåt. Gick dock inte och lade mig förrens vid halv fyra snåret.

Sen kom lördagen. Själva dagen bestod av slapp. Klockan 7 skulle jag vara hos Josefine vilket jag oxå var. Jag, Josefine och Moa skulle ha lite tjejkväll. Vi åt glass och tittade på bla pretty woman och the holiday..Precis innan vi skulle somna så fick jag ett sms med värsta kärleksförklaringen från ett okänt nr. Det visade sig att det var en lagkamrats kompis som skulle skicka ett sms till sin pojkvän. Jag som trodde att jag hade en hemlig beundrare..:P

Söndagen kom och jag vaknade ca halv tolv hemma hos Josefine. Vi slappade hemma hos henne ett tag för att sedan dra sig hemåt för att göra sig iording. Under denna tiden hann jag lura i Ivannia att brandsta hade ett kort på Ivannia uppsatt på väggen ovanför Brandstas säng. Tydligen gick Ivannia på det vilket gjorde min dag.
När jag var iordning gjord drog jag till Borgen där Mathilda hade dansuppvisning. När det precis börjat så gjorde Maja min kväll då hon skulle skriva ett sms till sin mamma och började i still med.."jag sätter på fan". Jag höll på att dö två gånger om.

Nu är det kväll och jag har precis sett färdigt på Barcelona-Real Madrid. Barca vann med 1-0 och Zlatan gjorde målet. Nu tittar jag på Mitt stora grekiska bröllop.

tjolahopp

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Thats my girl:D Bright huh. Jag sätter på fan. Haha

Tack för att du kom på dansavslutningen hörrö. Jag uppskattade det.

2009-11-30 @ 11:39:36
Postat av: Maja

Nej, det var faktiskt "Jag sitter på fan"!! Hejdå! :[

2009-11-30 @ 11:44:04
Postat av: Linnea

Haha sorry men det var kul iaf.. Och i mitt huvud gjorde jag om det till "jag sätter på fan"...:p

och Mathilda det är klart jag kom. Jag ville ju se dej dansa:D

2009-11-30 @ 13:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0