roddare? Näää

Jag följde med pappa till pappornas nya replokal för att hjälpa pappa att lasta lite grejer som dom ska ha imorgon på deras spelning (som jag förrestem ska sköta ljuset på). Det var tungt och trångt men det gick. Jag som är född oförsiktig och klumpig stötte till saker typ hela tiden. Jag ska nog inte bli roddare när jag blir stor för jag kommer ha sönder saker!

Det var första gången jag såg pappornas nya lokal. När pappa körde det så trodde jag först han kört fel eller att lokalen skulle vara hur sunkig som helst för området var nästan lite läskigt. När man gick in igenom den första dörren så låg där massa, och då menar jag verkligen en massa, skräp. Allt från plankor till typ islieringsskit och sånt. Sen när vi gick in igenom dörren som ledde oss till själva lokalen så var det hur fint som helst. Det var fräsch, stort och ja du helt underbart helt enkelt. Snacka om att byta upp sig och Hells Angel fick sig en sunkig lokal.

Jag var och fikade med Joserfine idag. Vi var ute efter en varmare och godare varm choklad denna gång. Första gången vi fikade var vi på te och kaffe kompaniet och den chokladen sög. Nu blev det ett fik nere vid kneppingsborg där dom förut har haft grymt god varm choklad. Nu har dom tydligen inte samma choklad längre så både jag och Josefine bliv grymt besvikna. Men det var godare än första gången iaf. När vi var på väg in till stans centrum igen så kom vi fram till att vi ska hitta det fik som gör godast vram choklad. Det kommer bli nice..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0